Sit Fix Lederspecialisten

Loilderhofweg 2A
6941 RW Didam
Nederland

M: +31 (0) 6 - 53 35 43 97
   
E: info@sitfix.nl
I: www.sitfix.nl

Productlijst onderhoud producten Pagina 1 van 4

1, 2, 3, 4 Volgende

  3 in 1 lederverzorging
Reinigt en voedt meubelleder in een handeling. Maakt gelijktijdig waterafstotend. Simpel even sprayen en zachtjes in een draaiende beweging uitwrijven. Geschikt voor: volaniline, semianiline en afgedekte leersoorten, niet voor geschuurde ledersoorten.
 
Verpakt per  210 milliliter
Prijs: € 7.37
Aantal:   

  Nubuk clean & care
Speciaal ontwikkeld voor het onderhoud vanqgeschuurde leersoorten. Nubuk Clean & Care met het uitgekiende microverstuif systeem, op een afstand van 15 - 20 cm. op het leder spuiten, zodanig dat het nubukleder gelijkmatig bevochtigd wordt. Door deze toepassing behoudt het leder haar souplesse en blijft in topconditie, reinigt, voedt en maakt vochtwerend.
 
Verpakt per  250 milliliter
Prijs: € 11.33
Aantal:   

  Easy clean & care
Reinigt. voedt en maakt waterafstotend, zeer geschikt voor afgedekte leersoorten.
 
Verpakt per  250 milliliter
Prijs: € 11.11
Aantal:   

  Cosmetic for leather
Een natuurlijke was verkrijgbaar in meer dan 65 kleuren, dringt diep in de poriên en sluit het leder niet af, waardoor het kan blijven ademen. Het leder droogt niet uit en behoudt haar natuurlijke uitstraling. Tevens geschikt om verkleuringen, kleine beschadigingen enz. te verhelpen.
 
Verpakt per  250 milliliter
Prijs: € 10.89
Opties
Kleur
Aantal:   

  Active - volaniline
Onderhoudsmiddel voor volaniline leder, verkrijgbaar in vele standaard kleuren, volgens kleurenkaart. Als éénige middel die niet kringt of vlekt. Ook geschikt voor semianiline, tuigleer en gewaxed/old saddle leder.
 
Verpakt per  250 milliliter
Prijs: € 10.89
Opties
Kleur
Aantal:   

  Soft aniline cleaner
Het beste reinigingsmiddel voor volaniline leersoorten, het tast de laklaag niet aan en zorgt voor een grondige reiniging. Soft Aniline Cleaner maakt tevens het leder, vuil en waterafstotend.
 
Verpakt per  150 milliliter
Prijs: € 9.57
Aantal:   

  Total clean textile
Total Clean is als beste getest, het verwijdert moeiteloos de meest voorkomende vlekken zoals; rode wijn, koffie, chocola, fruit, bloed, smeer, balpen enz. uit tapijt, kleding, gordijnen, meubelstoffen etc. Vlek goed nat spuiten en daarna lichtjes deppen, Circa 8 - 12 uur werkt Total Clean na.
 
Verpakt per  500 milliliter
Prijs: € 16.39
Aantal:   

  Ink remover
Verwijdert inkt uit leder en stof. Met doek of penseel opbrengen, met schone pluisvrije doek, direkt zacht uitwrijven. Niet laten intrekken, herhalen indien nodig.
 
Verpakt per  15 milliliter
Prijs: € 9.35
Aantal:   

  Leather repair
Een product die gaten, scheuren, diepe krassen enz. perfect opvult en ervoor zorgt dat het nooit meer los komt. Flexibiliteit, hechting en vul vermogen zijn uniek voor een zelf drogende pasta. Door iedereen probleemloos te verwerken.
 
Verpakt per  15 milliliter
Prijs: € 43.78
Aantal:   

  Matspray 252 stompmat
Matspray is een kleurloze, matterende spray die gebruikt 'wordt na het verven van leder, wordt stompmat.
 
Verpakt per  8 ounce
Prijs: € 10.89
Aantal:   

1, 2, 3, 4 Volgende